Üdv a klub- ban

“A vadászat: vadűzés és erdőzúgás, de több erdőzúgás.”

– Széchenyi Zsigmond

Ezt ne hagyjátok ki!

Vadászcimbora kedvezmény
30.000 Ft árengedményt adunk ha barátod/ismerősöd is befizet a tanfolyamra

Az igénylés feltételei:

 

Mindketten azonos, egy időben induló tanfolyamunkra regisztráltok,

Mindkettőtökkel szerződést kötünk,

Az igénylés beérkezik a tanfolyam indulását megelőző napig!

Lepd meg egy barátodat

vadászcimbora

Oktatóink

Dr. Szklenárik György

ügyvezető, oktató

Foglalkozás-egészségügyi Főorvos és háziorvos szakorvos, hivatásos hajóorvos, orvos-közgazdász Vadgazda -mérnök. Oktatott tárgy: balesetvédelem, elsősegélynyújtás és lőtt sérülések ellátása.

Dr. Király István

Szakmai vezető, oktató

Vadgazdamérnök, okleveles agrármérnök OMVK Tolna Megyei Szervezetének Titkára – Vizsgabizottság Elnöke. Igazságügyi szakértő (Mező-Vad Kft.) mező-, és vadgazdálkodási szakterületen. A Szent István Egyetem Állatorvosi Karának vendégelőadója.

Kosaras Zoltán

okleveles erdőmérnök, vadgazdálkodási szakmérnök

Több
mint 30 éve vadászati hatósági munkakörben teljesít szolgálatot, jelenleg
a Tolna Megyei Kormányhivatalnál vadászati szakügyintézőként.
Mindezek mellett több, mint egy évtizedes oktatói és több, mint három
évtizedes vizsgáztatási tapasztalattal rendelkezik a vadászjelöltek
felkészítése és vizsgáztatása terén

Bognárné Sulyok Andrea

R. alezredes rendőrségi főtanácsos


Igazgatásrendészeti Osztályvezető Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Több mint három évtizede teljesít szolgálatot az igazgatásrendészeten. Ezen idő alatt a fegyverügyi ügyintézés mellett több évtizede vesz részt a fegyverismereti vizsgáztatásban, illetve a vadászvizsgáztatásban is és a képzésben is több éves gyakorlattal rendelkezik.

Gyakran Ismételt Kérdések

Manager tanfolyamaink a vadászvizsgát megelőző tanfolyamot és a vizsgát érintő jogszabályi változások miatt jelenleg nem elérhetőek.

A vadászcsomag láthatósági mellényt, védőszemüveget, zajszűró headsetet, vadász elsősegély csomagot, és védőkesztyűt  tartalmaz.

A vadászvizsga írásbeli és szóbeli kérdései a „Vadászati ismeretek” c. tankönyv alapján kerültek összeállításra.A vizsgázóknak ismerniük kell a vadászatra vonatkozó érvényes jogszabályokat is, amelyek időnként változhatnak. A hatályos jogszabályokat akkor is ismerni kell – és a vizsga részét képezik – ha ezek a tankönyv kiadása után léptek érvénybe.

Vadásztanfolyam díját a vadásztanfolyam első napján, szerződéskötéskor elégséges rendezni, mely lehet két részletben és utalásos is. Nézd megy egyösszegű befizetésre szóló kedvezményünket!

Vadászvizsgát az a magyarországi lakóhellyel rendelkező magyar és nem magyar állampolgár tehet, aki a 17. életévét betöltötte és részt vett vadászvizsgát megelőző kötelező tanfolyamon.A tanfolyam elvégzéséről a jelölt igazolást kap. Az igazolás birtokában a jelölt két éven belül bármikor jelentkezhet vizsgára. Vadászvizsgát kizárólag magyar nyelven lehet tenni.

A vadászvizsga-bizottság 4 főből áll. A vadászvizsga-bizottság elnöke az OMVK területi szervezetének titkára, tagjai az OMVK területi
szervezetének illetékességi területén dolgozó tájegységi fővadász, a területi vadászati hatóság képviselője, valamint az Országos Rendőr-főkapitányság által
kijelölt személy.

A vadászvizsga bizottság tagja, elnöke csak felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkező személy lehet.

A vadászvizsga nem nyilvános vizsga, a vizsgázókon kívül csak a vizsgabizottság tagjai, elnöke, illetve a vizsga lebonyolításához szükséges technikai személyzet, valamint a vadászvizsga lebonyolításának ellenőrzését végzők lehetnek jelen.A vadászvizsga elméleti részét kizárólag a négy főből álló vizsgabizottság előtt lehet letenni.A vizsga eredményéről a bizottság szótöbbséggel határoz. A vadászvizsga díja húszezer forint.

Adatkezelési tájékoztetó
HUNOR Vadásziskola Kft
ügyvezető: dr Szklenárik Zoltán György

Az adatkezelés jogalapja 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Hozzájárulás az adatkezeléshez A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az adatkezelő adatai
név: Szklenárik Görgy
cím: 1117. Bp. Galambóc u 19.
telefon: 06305049536

adószám 25188619-1-43
cégjegyzékszám 0109204944
weboldal: www.vadaszsuli.com
szerverszolgáltató: hostinger.hu

Kapcsolat
Dr.Szklenárik György 06305049536
Dr.Király István 06302394640

Hunor és Magor a magyar nép eredetét magyarázó monda szerint a hunok, illetve a magyarok ősei voltak. Legendájuk a csodaszarvas eredetlegendával függ össze.

Áraink magyar forintban értendők. Az árak és tanfolyamok időpontjának változtatásának jogát fenntartjuk. A tanfolyamokra való interneten vagy telefonon történő jelentkezés nem garantálja a tanfolyamon való részvételt

A teljes adatkezelési tájékoztatót és a cookie policy-t itt tudod letölteni:

A jelentkezéshez kapcsolódó adatkezelés

Az Adatkezelő online jelentkezéssel kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a tanfolyami jelentkezés céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás és vizsgajelentkezés) érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a kezelt személyes adatait. Az adatokat kizárólag az Országos Magyar Vadászkamara felé továbbítja vadászvizsga-jelentkezés céljából. Külön kérésre ezt nem továbbítjuk.